Referenties

Ik heb Nicole leren kennen tijdens haar werkzaamheden voor eci waarbij zij de datastrategie voor het bedrijf ontwikkelde en implementeerde. Nicole wist in korte tijd de organisatie, haar processen en systemen dermate goed te doorgronden dat er in een kort tijdbestek een goed inzicht was in de status quo. Haar sociale vaardigheden door met allerlei collega’s persoonlijk contact te maken en met juiste vragen de materie te doorgronden, heb ik als zeer positief ervaren. Ze weet daarbij deze toch lastige materie te vertalen op zo’n manier dat het voor een ieder begrijpelijk is. Nicole heeft hiermee op zeer knappe wijze snel een breed draagvlak weten te creëren voor haar strategische koers. Ik heb niet vaak collega’s gezien die dit op zo’n plezierige en deskundige wijze kunnen! Nicole bezit over een sterk analytisch vermogen, overziet de grote lijnen en het doel, kan goed met feedback omgaan en is daarbij een heel prettig en warm persoon om mee te werken!

Petra Lubbers, Managing Director Media, Novamedia / eci

In de afgelopen 6 jaar hebben Nicole en ik nauw samengewerkt bij de Goede Doelen Loterijen. In die periode werkten we intensief samen aan diverse data- en klant-gedreven projecten met een focus op CRM. Nicole is iemand met een sterk gevoel voor eigenaarschap en is altijd gefocust op resultaten. Ze weet snel het grotere geheel te overzien, verbanden te leggen en vandaaruit tot de kern te komen. Ze is positief, gemotiveerd, oplossingsgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Nicole biedt meerwaarde voor elk bedrijf waar ze voor werkt.

Jeroen van der Meulen, Hoofd Behoud & Intelligence, Nationale Postcode Loterij

In de zes jaar dat Nicole bij de Goede Doelen Loterijen heeft gewerkt heb ik haar leren kennen als een gedreven collega die zich ten volle inzet voor het beste resultaat. Haar gedegen aanpak en analytisch vermogen is van grote waarde geweest bij diverse projecten op het gebied van behoud & intelligence.

Sigrid van Aken, COO Novamedia BV & Executive Board Member of Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV

Nicole heeft ruime ervaring met cutting edge disciplines zoals data & analytics, pricing en forecasting. Ze is in staat vernieuwing en resultaten te realiseren door verschillende functies te inspireren om samen te werken. Dit combineert ze met een uniek planningstalent.

Marnix Bügel PhD, founding- and managing partner MIcompany

Betrokkenheid, enthousiasme en dingen voor elkaar krijgen. Dat zijn kwaliteiten die meteen bij me opkomen als ik denk aan Nicole. Ik heb haar bijna 5 jaar lang als directe collega, maar ook als leidinggevende meegemaakt. In beide rollen was zij altijd zeer open en benaderbaar. Als manager streefde ze er steeds naar om zowel de individuele teamleden als het team als geheel een stap verder te brengen. Nicole brengt structuur in teams en projecten en zorgt voor helderheid over doelen, verwachtingen en aanpak. Omvangrijke opdrachten met veel betrokkenen – en dus wensen en belangen – weet zij zo tot een mooi eindresultaat te brengen.

Emmie van Oirschot, Senior Marketing Intelligence Analist, Nationale Postcode Loterij

Ik ken Nicole als dataprofessional en strategisch denker. Ze is een echte expert op het data-vakgebied, maar weet vooral de vraag hoe de data toegevoegde waarde kan bieden voor je bedrijf, goed in kaart te brengen en te beantwoorden. Het lukt haar ook verschillende typen stakeholders er goed in mee te nemen. Daarbij beschikt ze ook nog over enorme executiekracht: het blijft niet bij een plan of advies, maar de eerste stappen naar realisatie worden ook direct gezet. Verder is Nicole een erg fijne collega, betrokken, gezellig en je kunt altijd op haar rekenen!

Martine Barbier-Westhuis, Hoofd Marketing, eci

Nicole is een loyale professional. Ze werkt hard, gestructureerd, is goed op de hoogte en deskundig. Het was fijn om haar in het team te hebben door haar warme persoonlijkheid en haar goede resultaten in CRM en churnreductie.

André Suurmond, Directeur Business Marketing, T-Mobile Nederland